Apa Yang masmerahcupcakes & souvenir buat....

Menerima tempahan kek & Cup Cake,Coklat Homemade, Pulut kuning, goodies Bags/ door gift, Candy Bufftet & sewaan Coklat Fountain machine,Frozen food, Durian Crepe,biskut raya,Photography, Gubahan Hantaran Perkahwinan & Pertunangan, Cenderahati (mugs Heat Press), Mini Pelamin & buaian berendoi,







Harga 2013

Assalamualaikum.......Kepada semua pengunjung blog masmerahcupcakes & Souvenir! .....harga terbaru produk 2013 ada disenarai harga ya...sila rujuk untuk semua harga yang dijual disini..sekian terima kasih

Isnin, 10 Ogos 2009

Sepetang bersama Florance Tan dan chef Ismail
















Salam semua,
Hari ni mas taknak cerita pasal kek ataupun cup cake!. Tapi mas nak citer aktiviti yang mas hadiri iaitu “sepetang bersama Chef florance & chef ismail”. Pada sabtu lepas di flamingo hotel, kl.
Wah!!!!!!!!! Very happening! Nasib tak pening .
Dua orang chef tu sangatlah sporting. Kat sana diaorang Cuma buat demo macam mana nak wat kuih raya yg sedap menggunakan cornflakes. Tips2 bagaimana buat biskut dan cara penyimpanannya.
Salah satu tips yang dia bagi jangan gunakan telur saiz besar atau gred A. untuk biskut, telur yang sesuai kena pakai telur ayam yg bersaiz kecil. Katanye kalau pakai yg besar, nanti biskut jadi keras. Kan dah tak sedap. Telur ayam yg besar sesuai untuk kek sahaja…………….. . Ha….baru tahu kan!
So next time kalau ada program-program macam ni, bagus untuk kita hadiri. Cozz banyak benda baru yg kita bleh dapat, selain dapat berkenalan dengan org lain.
Ok itu aje… nanti bila ade lagi aktiviti yg menarik ..ya … “Mari kita kongsi bersama”………
Yebah……….adioss………..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan