Apa Yang masmerahcupcakes & souvenir buat....

Menerima tempahan kek & Cup Cake,Coklat Homemade, Pulut kuning, goodies Bags/ door gift, Candy Bufftet & sewaan Coklat Fountain machine,Frozen food, Durian Crepe,biskut raya,Photography, Gubahan Hantaran Perkahwinan & Pertunangan, Cenderahati (mugs Heat Press), Mini Pelamin & buaian berendoi,







Harga 2013

Assalamualaikum.......Kepada semua pengunjung blog masmerahcupcakes & Souvenir! .....harga terbaru produk 2013 ada disenarai harga ya...sila rujuk untuk semua harga yang dijual disini..sekian terima kasih

Isnin, 12 April 2010

order Kek Pertunangan (Ira & Rahman) Part 4





Salam semua.....


ha..! ini entri yang terkhir dari laporan pertunangan Ira & Rahman ye...

kek yang bertopping coklat tu order dari Ika untuk Pihak Ira

kek yang silver tu order dari kak Kiyah untuk Pihak Ira

Dan yang gold tu kak kiyah jugak order untuk pihak Rahman.

banyak tul ye....hantaran kek ...

Ape2 pun terima kasih kepada semua yang order kat mas ye.....

dan selamat bertunang untuk "Ira & Rahman" semoga ke jinjang pelamin dan bahagia hingga ke akhir hayat ....

1 ulasan:

  1. WOW!!
    amazing!
    sgt cun itu coklat, mesti rasanya malatupp kan kan kan???
    hehehe

    BalasPadam